STN EN ISO 19650-2: 2020 (73 9011), Organizácia informácií o stavbách. Manažment informácií s využitím informačného modelovania stavieb (BIM) Časť 2 Fáza dodania aktív (ISO 19650-2: 2018) - Funtík, Tomáš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19650-2: 2018