STN ISO 17995: 2020 (75 7842), Kvalita vody. Detekcia a kvantitatívne stanovenie termotolerantných baktérií rodu Campylobacter. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17995: 2019