STN EN 16991: 2020 (95 0109), Rámec inšpekcie založenej na riziku. - Grenčík, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16991: 2018