STN EN ISO 4259-1/A1: 2020 (65 6004), Ropné výrobky a príbuzné výrobky. Zhodnosť metód merania a výsledkov merania Časť 1 Určovanie údajov zhodnosti vo vzťahu k skúšobným metódam. Zmena A1 (ISO 4259-1: 2017/Amd 1: 2019) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A1 STN EN ISO 4259-1: 2019 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4259-1: 2017/A1: 2019