STN EN ISO 3219: 1996 (64 0355), Plasty. Polyméry/živice v kvapalnom stave, emulzie alebo disperzie. Stanovenie viskozity rotačným vizkozimetrom s definovaným gradientom šmykovej rýchlosti. - Bešinová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3219: 1993