STN EN 12814-6: 2002 (64 0367), Skúšanie zváraných spojov polotovarov z termoplastov Časť 6 Skúška ťahom pri nízkej teplote - Kóciová, Gabriela; Bareš, Alexandr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12814-6: 2000 v českom jazyku