STN EN 727: 1997 (64 0522), Potrubné a kanalizačné systémy z plastov. Rúry a tvarovky z termoplastov. Stanovenie teploty mäknutia podľa Vicata (VST). - Sušinka, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 727: 1994