STN EN ISO 604: 2004 (64 0606), Plasty. Stanovenie tlakových vlastností (ISO 604: 2002). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 604: 2003