STN EN 802: 1997 (64 0616), Potrubné a kanalizačné systémy z plastov. Vstrekované tvarovky z termoplastov pre tlakové rúrové systémy. Skúšobná metóda na maximálnu deformáciu tlakom. - Sušinka, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 802: 1994