STN EN 744: 1997 (64 0624), Potrubné a kanalizačné systémy z plastov. Rúry z termoplastov. Stanovenie odolnosti rúr proti vonkajšiemu nárazu metódou po obvode. - Sušinka, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 744: 1995