STN EN 28233: 1997 (64 0629), Ventily z termoplastov. Krútiaci moment. Skúšobná metóda. - Žaja, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 28233: 1990