STN EN 761 + AC: 1997 (64 0630), Potrubné systémy z plastov. Rúry z termosetov vystúžených sklom (GRP). Stanovenie krípového faktora za sucha. - Žaja, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 761: 1994 vrátane jej zmena AC: 1995