STN EN 28659: 1997 (64 0631), Ventily z termoplastov. Medza únavy. Skúšobná metóda. - Žaja, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 28659: 1990