STN EN 1053: 1999 (64 0634), Potrubné systémy z plastov. Potrubné systémy z termoplastov na beztlakové použitie. Skúšobná metóda vodotesnosti. - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1053: 1995