STN EN 1054: 1999 (64 0635), Potrubné systémy z plastov. Kanalizačné a odpadové potrubné systémy z plastov. Skúšobná metóda vzduchotesnosti spojov. - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma je identická s EN 1054: 1995