STN EN 1055: 1999 (64 0636), Potrubné systémy z plastov. Kanalizačné a odpadové potrubné systémy z termoplastov vo vnútri budov. Skúšobná metóda stanovenia odolnosti pri opakovanom pôsobení zvýšenej teploty. - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1055: 1996