STN EN ISO 16871: 2004 (64 0637), Potrubné a kanalizačné systémy z plastov. Rúry a tvarovky z plastov. Metóda vystavenia priamemu (prírodnému) poveternostnému starnutiu (ISO 16871: 2003). - Behrová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16871: 2003