STN EN 1120: 1999 (64 0639), Potrubné systémy z plastov. Rúry a tvarovky z termosetov vystužených sklom (GRP). Stanovenie chemickej odolnosti odrezku z vnútornej steny rúry v deformovanom stave. - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1120: 1996