STN EN ISO 14130: 2001 (64 0663), Vláknami vystužené plastové kompozity. Stanovenie zdanlivej medzilaminárnej pevnosti v šmyku metódou krátkeho nosníka (ISO 14130: 1997). - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14130: 1997 v českom jazyku