STN EN ISO 14125: 2001 (64 0664), Vláknami vystužené plastové kompozity. Stanovenie ohybových vlastností (ISO 14125: 1998). - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14125: 1998 v českom jazyku