STN EN ISO 14129: 2001 (64 0666), Vláknami vystužené plastové kompozity. Ťahová skúška na ± 45°-ových laminátoch na stanovenie krivky napätie v šmyku/deformácia v šmyku, modulu pružnosti v šmyku a pevnosti v šmyku v rovine telesa (ISO 14129: 1997). - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14129: 1997 v českom jazyku