STN EN ISO 10724-1: 2002 (64 0667), Plasty. Vstrekovanie skúšobných telies z reaktoplastových práškových lisovacích zmesí (PMC) Časť 1 Všeobecné princípy a vstrekovanie viacnásobných skúšobných telies (ISO 10724-1: 1998) - Nagyová, Margita; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 10274-1: 2001