STN EN ISO 10724-2: 2002 (64 0667), Plasty. Vstrekovanie skúšobných telies z reaktoplastových práškových lisovacích zmesí (PMC) Časť 2 Malé dosky (ISO 10724-2: 1998) - Nagyová, Margita; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10724-2: 2000 v českom jazyku