STN EN ISO 11248: 2001 (64 0674), Plasty. Lisovacie hmoty z reaktoplastov. Hodnotenie krátkodobej odolnosti pri zvýšených teplotách (ISO 11248: 1993). - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11248: 1999 v českom jazyku