STN EN ISO 9773: 2000 (64 0759), Plasty. Stanovenie požiarnych charakteristík ohybných vertikálnych vzoriek, ktoré sú v styku s malým iniciátorom zapálenia (ISO 9773: 1998). - Grexa, Ondrej (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9773: 1998