STN EN ISO 60: 2001 (64 0804), Plasty. Stanovenie sypkej hmotnosti lisovacej zmesi, ktorá prejde cez predpísaný lievik (ISO 60: 1977). - Vršková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 60: 1999