STN EN ISO 61: 2001 (64 0805), Plasty. Stanovenie sypnej hmotnosti lisovacej zmesi, ktorá neprejde cez predpísaný lievik (ISO 61: 1976). - Vršková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 61: 1999