STN EN ISO 1675: 2000 (64 1204), Plasty. Kvalitné živice. Stanovenie hustoty pyknometrickou metódou (ISO 1675: 1985). - Ševc, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1675: 1998