STN EN ISO 2535: 2003 (64 1316), Plasty. Nenasýtené polyesterové živice. Meranie času gélovatenia pri teplote okolia (ISO 2535: 2001). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2535: 2002