STN EN ISO 7327: 2000 (64 1317), Plasty. Tvrdivá a urýchľovače pre epoxidové živice. Stanovenie voľnej kyseliny v anhydride kyseliny (ISO 7327: 1994). - Ševc, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7327: 1997