STN EN ISO 308: 2000 (64 1502), Plasty. Fenolické lisované materiály. Stanovenie acetónového extraktu (zdanlivý obsah živice v nelisovanom materiáli) (ISO 308: 1994). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 308: 1997