STN EN ISO 9771: 2000 (64 1510), Plasty. Fenotické živice. Stanovenie pseudoadiabatického vzostupu teploty kvapalných rezolov vytvrdzovaných za kyslých podmienok (ISO 9771: 1995). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9771: 1997