STN EN ISO 8975: 2000 (64 1511), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie pH (ISO 8975: 1989). - Ševc, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8975: 1995