STN EN ISO 119: 2000 (64 1513), Plasty. Fenolformaldehydové výlisky. Stanovenie voľných fenolov. Jodometrická metóda (ISO 119: 1977). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 119: 1998