STN EN ISO 172: 2000 (64 1514), Plasty. Fenolformaldehydové výlisky. Detekcia voľného amoniaku (ISO 172: 1978). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 172: 1998