STN EN ISO 9944: 2000 (64 1516), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie elektrickej vodivosti výluhov zo živíc (ISO 9944: 1990). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9944: 1995