STN EN ISO 9396: 2002 (64 1525), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie času gélovatenia pri danej teplote v automatickom prístroji (ISO 9396: 1997). - Nagyová, Margita; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9396: 2000 v českom jazyku