STN EN ISO 9702: 2000 (64 1602), Plasty. Amínové tvrdivá pre epoxidy. Stanovenie obsahu dusíka v primárnej, sekundárnej a terciálnej amínovej skupine (ISO 9702: 1996). - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9702: 1998