STN EN ISO 3671: 2001 (64 1603), Plasty. Aminoplastové lisovacie hmoty. Stanovenie prchavého podielu (ISO 3671: 1976). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3671: 1998