STN EN ISO 12114: 2001 (64 2031), Plasty vystužené vláknami. Lisovacie hmoty a prepregy z reaktoplastov. Stanovenie vytvrdzovacích charakteristík (ISO 12114: 1997). - Šebestová, Ema; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12114: 1997 v českom jazyku