STN EN ISO 14526-1: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikáciu (ISO 14526-1: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14526-1: 1999 v českom jazyku