STN EN ISO 14529-3: 2001 (64 2204), Plasty. Melamín-fenolické práškové lisovacie zmesi (MP-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 14529-3: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegerová, Haha (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14529-3: 1999 v českom jazyku