STN EN ISO 14530-2: 2001 (64 2205), Plasty. Nenasýtené polyesterové práškové lisovacie zmesi (UP-PMC) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14530-2: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegerová, Haha (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14530-2: 1999 v českom jazyku