STN EN ISO 10082: 2001 (64 1501), Plasty. Fenolické živice. Triedenie a skúšobné metódy (ISO 10082: 1999). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10082: 1999