STN EN ISO 15252-3: 2001 (64 3022), Plasty. Epoxidové práškové lisovacie zmesi (EP-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 15252-3: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15252-3: 1999 v českom jazyku