STN EN 1905: 2000 (64 3070), Potrubné systémy z plastov. Rúry, tvarovky a materiál z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U). Metóda stanovenia obsahu PVC z obsahu celkového chlóru. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1905: 1998