STN ISO 11922-1: 2001 (64 3075), Termoplastové rúry na prepravu kvapalín. Rozmery a tolerancie Časť 1 Metrický rad - Šebok, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11922-1: 1997