STN EN 12095: 2001 (64 3080), Plastové potrubné systémy. Objímky potrubných systémov na dažďovú vodu. Skúška pevnosti objímky. - Podzemná, Alžbeta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12095: 1997