STN EN ISO 2898-1: 2001 (64 3208), Plasty. Materiály z mäkčeného polyvinylchloridu (PVC-P) na lisovanie a vytláčanie Časť 1 Označovanie a základy špecifikácie (ISO 2898-1: 1996) - Ševc, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2898-1: 1999