STN EN ISO 182-2: 2001 (64 3209), Plasty. Stanovenie schopnosti zložiek a výrobkov na báze homopolymérov a kopolymérov vinylchloridu uvoľňovať chlorovodík a ďalšie kyslé produkty pri zvýšenej teplote Časť 2 pH metóda (ISO 182-2: 1990) - Ševc, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 182-2: 1999